Volné pracovní místo  Lesní inženýr – krajinný inženýr (vhodné i pro absolventy)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Řešení projektů péče o chráněná území, podílení se na zajímavých pracovních projektech zaměřených na oblast ochrany lesů, přírody a péče o krajinu, služební cesty na lokality po celé ČR, zařazení v pracovním týmu jako samostatný technik.

Požadujeme

VŠ vzdělání v oboru, praxe 1 rok na obdobné pozici, autorizace s uvedenou specializací: stavby pro plnění funkce lesa či stavby krajinného inženýrství výhodou, osvědčení Český certifikovaný arborista výhodou, uživatelská znalost práce na PC, vysoké pracovní nasazení a samostatnost, po zapracování vhodné i pro absolventy.

Nabízíme

Práce na HPP ve stabilní a perspektivní společnosti, kvalitní pracovní zázemí a možnost osobnostního rozvoje, zaměstnanecké benefity - osobní vůz, navýšení počtu dnů dovolené.

Vhodné pro

Absolventy.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost Vodní zdroje Ekomonitor spol. s r.o. působící na trhu přes 25 let. Hlavní náplní jsou služby v oblasti ochrany ŽP, působnost po celém území ČR.

Místo práce: Chrudim

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, použijte volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 15. 7. 2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět