Volné pracovní místo  LOGISTIK

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Požadujeme</h2><BR><BR>- SŠ vzdělání <BR>- praxe na obdobné pozici výhodou<BR>- AJ aktivní komunikační úroveň<BR>- znalost práce s MS Office, SAP výhodou<BR>- vysoké pracovní nasazení, zodpovědnost, <BR>- ŘP skup. B<BR> <BR><BR><h2>Popis</h2><BR><BR>- příprava podkladů pro plánování výroby a aktivní účast na plánování výroby,<BR>- optimalizace skladových zásob, toku materiálu,<BR>- organizace a provádění inventur,<BR>- spolupráce s kolegy v sesterských firmách,<BR>- tisk výrobních podkladů,<BR>- příprava podkladů pro hodnocení výroby (analýzy, grafy, atd.),<BR>- spolupráce s ostatními pracovníky výrobního oddělení při zajišťování plynulosti <BR> výroby,<BR>- objednávání materiálů, kontakt s dodavateli a odběrateli, dopravci, celní <BR> deklarací, skladem, účetním oddělením a ostatními odděleními.<BR>- zajištění dalších nezbytných úkolů dle dohody s nadřízeným pracovníkem.<BR><BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR><BR>- zajímavou a podnětnou práci v příjemném a dynamicky se rozvíjejícím prostředí mezinárodní společnosti<BR>- zaškolení pro software SAP<BR>- řada firemních benefitů<BR><BR>Nástup:<BR>- ihned<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2765
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět