Volné pracovní místo  Manager hotelu

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Manager pro rozběh a následný provoz zcela nového hotelu s odpovědností za všechny jeho provozy. Schopnost převzít osobní odpovědnost za provoz hotelu jak po stránce personální, tak po stránce technické, navrhování a realizace MKT strategií, vedení a motivování pracovního teamu, povinnost zastupovat ostatní členy týmu v případě absence.

Požadujeme

Středoškolské vzdělání s maturitou se zaměřením na cestovní ruch (hotelová škola) nebo VŠ, praxe min. 5 let se zkušeností ze zahraničí výhodou, znalost AJ nebo NJ slovem podmínkou (polština výhodou), znalost MS Office, internet, hotelových softwarů, společenské etikety, reprezentativní vzhled, příjemné a kultivované vystupování, nekuřák, zdravotní průkaz, čistý trestní rejstřík, dostupnost z trvalého bydliště do 1 hod., komunikativnost, samostatnost, důslednost, zodpovědnost, flexibilita, loajalita, smysl pro čistotu a pořádek, chuť do práce, schopnost se rychle a správně rozhodnout.

Nabízíme

Moderní prostředí zcela nového hotelu v mladém kolektivu, dlouhodobé zaměstnání se zřetelnou pracovní kariérou a hodnocením podle skutečně odvedené práce a dosažených společných výsledků.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Antonie Hotels, s. r. o., wellness – konferenční hotel.

Místo práce: Frýdlant

Termín nástupu: Mezi 1. 8. – 1. 10. 2013

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět