Volné pracovní místo  MANAGER SERVISU (Ředitel servisu a údržby)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Koordinace práce servisních techniků; vedení servisních projektů; dodržení stanovených termínů na servis a zodpovědnost plnit úkoly včas; asistence při předvádění a uvádění strojů do provozu; účast na odborných seminářích a veletrzích, vedení korespondence a administrativy vyplývající z pracovní náplně, seznámení se s technickými parametry a funkcí zařízení do té míry, aby byl schopen odborně informovat zákazníky.

Požadujeme

VŠ vzdělání elektrotechnického směru; přednost budou mít zájemci z oboru průmyslových potiskovacích zařízení; výhodou znalost baliček, aplikátorů, ofsetového tisku, laseru; nutnost anglického jazyka; dobrá znalost práce na PC, zejména Windows MS Office; výborné organizační, vyjednávací, komunikační a manažerské dovednosti.

Nabízíme

Služební auto, služební telefon, služební notebook, zázemí silné a stabilní společnosti, platové ohodnocení dle délky praxe (základ 30 000 nebo dohodou).

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Jsme silná a stabilní společnost, která podniká v oblasti průmyslových potiskovacích strojů. Naší hlavní činností je prodej potiskovacích technologií a s tím spojené služby záruční, pozáruční i smluvní servis, dodávky spotřebních materiálů a náhradních dílů.

Místo práce: Mikulov

Termín nástupu: 1.7.2008


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět