Volné pracovní místo  MANAŽER DISTRIBUCE

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Koordinace, kontrola a odpovědnost za tým distribuce a distribuční síť Brno a Bratislava. Pravidelné služební cesty na pobočku v Bratislavě.

Požadujeme

SŠ/VŠ vzdělání, schopnost řídit menší kolektiv, ochota nasadit své znalosti, dovednosti a zkušenosti k dosažení firemních cílů. Ochota se časově přizpůsobit potřebám firmy, umět dobře jednat a komunikovat s lidmi, při práci projevovat vysoký stupeň samostatnosti. Ochota investovat do vlastního rozvoje, projevovat smysl pro dodržování pravidel. Dobrá znalost práce s PC, ŘP sk. B, živnostenský list.

Nabízíme

Služební automobil, zázemí stabilní české firmy, mladý přátelský kolektiv. Velký prostor pro seberealizaci, tvořivost a kreativitu, motivující finanční ohodnocení, práce na HPP.

Jiná sdělení

Společnost GRAND PRINC je vydavatelství bezplatných časopisů s vlastní distribuční sítí. Vydavatelskou činnost zahájila v roce 2000 v Praze a Středočeském kraji a začátkem roku 2005 rozšířila svoji působnost na region Brno a Jihomoravský kraj. Své časopisy nabízí na tiskovém trhu České republiky, kde získala postavení největšího vydavatele bezplatně distribuovaných časopisů. Od ledna 2006 působí také na tiskovém trhu Slovenské republiky, kde vydává časopisy pro Bratislavu a Bratislavský kraj.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět