Volné pracovní místo  Manažer marketingu pro distribuční síť v Polsku

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Řízení marketingových činnosti ve společnosti, kontrola dosažených výsledků distribuční sítě, vyhodnocování nastavených motivací pro distribuční síť. Řízení distribuční sítě k obchodním výsledkům, vedení dílčích projektů (příprava marketingových studii, pracovních materiálů..). Předkládat produktové analýzy, cenovou a prodejní politiku.
Organizace vzdělávacích akcí a konferencí pro distribuční síť, školení poradců, prezentace. Plánování, řízení a včasné předání analýzy trhu (konkurence, cena, produkty..). Úzká spolupráce s centrálou firmy ohledně strategie rozvoje distribuční sítě v Polsku.

Požadujeme

VŠ vzdělání, vítaná zkušenost s polským trhem. Velmi dobrá znalost marketingové a obchodní problematiky. Výborné prezentační dovednosti v polském jazyce. Velmi dobrá znalost práce na PC, tvorba prezentací, ŘP sk.B. Důsledný a samostatný přístup k povinnostem. Manažerské dovednosti, komunikativnost, týmová spolupráce, časová flexibilita.

Nabízíme

Plat 20 000 – 30 000,- Kč (dle praxe a zkušenosti), mobilní telefon, služební automobil.
Další firemní bonusy a výhody (sick days, produkty, školení..).

Jiná sdělení

Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Finclub International, zajišťující distribuci i servis finských potravinových přírodních doplňků ve střední Evropě.
V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět