Volné pracovní místo  Manažer prodeje (obchodník)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Samostatný odborný pracovník se specializací na prodej zařízení.
Vyhledávání zákazníků, spolupráce s Technickým úsekem při stanovení technické koncepce řešení požadavků zákazníka, spolupráce s ostatními odděleními při zpracování nabídek, příprava a zpracování smluv, komplexní řešení obchodních případů a sledování kontraktu v průběhu jeho realizace, prezentace společnosti v ČR i zahraničí.

Požadujeme

VŠ vzdělání, praxe v obchodu a zkušenosti s prodejem strojírenských zařízení výhodou, aktivní znalost AJ a dalšího jazyka, velmi dobrá znalost na PC, řidičský průkaz skup. B, asertivita, komunikativnost, svědomitost, zodpovědnost, ochota cestovat a učit se novým věcem.

Nabízíme

Zajímavou a kvalifikovanou práci, výhodné mzdové podmínky, týden dovolené navíc, příspěvek 700,- Kč na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, sociální zázemí.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je TS Plzeň a.s.. Strojírenská firma s mezinárodní působností, tradičním dodavatelem vulkanizačních a hydraulických lisů, zařízení pro válcovny a dalších strojírenských výrobků, se sídlem v Plzni.

Místo práce: Plzeň

Termín nástupu: ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět