Volné pracovní místo  MANAŽER STROJNÍ A ELEKTRO ÚDRŽBY

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Zajištění údržby strojů a zařízení, prevence havarijní údržby, vedení příslušné dokumentace. Analýzy prostojů zařízení, stanovování nápravných opatření a zvyšování využitelnosti zařízení. Zabezpečení procesu preventivní a prediktivní údržby strojního zařízení. Spolupráce při minimalizaci spotřeby energií a instalaci nových technologií do výroby. Koordinace externích dodavatelů a poskytovatelů služeb v oblasti údržby. Zajišťování náhradních dílů.

Požadujeme

Koho hledáme?
Do mladého a týmově orientovaného kolektivu, zaměřeného na výsledky a trvalé zlepšování, hledáme kolegu, který bude ve spolupráci s výrobním ředitelem, vedoucími provozu a dalšími kolegy pokračovat v procesu zavádění TPM, zajišťovat údržbu strojů a zařízení, hledat nápravná opatření, zabezpečovat preventivní a prediktivní údržbu a zlepšovat organizaci údržby. Hledáme kolegu, který umí motivovat podřízené a pracovat týmově.

V případě, že splňujete naše požadavky níže – neváhejte nás kontaktovat!
Požadujeme: SŠ/VŠ vzdělání v technickém oboru. Praxe v oblasti údržby minimálně 5 let. Znalosti technik TPM a prediktivní údržby. Manažerské dovednosti. Zkušenosti z oblasti údržby z mezinárodní společnosti výhodou. Anglický jazyk výhodou.

Pozice podřízena: Výrobní ředitel
Pozice nadřízena: cca 16 lidí, (v tom jsou 2 tým lídři strojního a elektro zařízení, zbývající pracovníci jsou strojní údržbáři a elektro údržbáři.)

Nabízíme

Zaměstnání v dynamickém prostředí firmy. Nadstandardní finanční ohodnocení, měsíční prémie. Firemní notebook, služební telefon. Další vzdělávání, možnost osobního a profesního rozvoje. Výběr z cca 45ti volitelných benefitů. Jazyková výuka. 25 dnů dovolené.
Finanční ohodnocení bude v závislosti na zkušenostech kandidáta: Rozpětí 40.000 až 50.000Kč/měsíc základní mzda. Prémie na základě plnění výsledků daného měsíce.

Místo práce: Prostějov

Termín nástupu: Dle dohody

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Hanácké železárny a pérovny, a.s. (dále jen HŽP) je především exportní, dobře zavedená firma s téměř šedesátiletou tradicí, která vyrábí produkty s vysokou přidanou hodnotou. HŽP jsou předním evropským výrobcem šroubových, listových a parabolických pružin pro automobilový a železniční průmysl. V oblasti výroby šroubových pružin pro nejrůznější železniční aplikace má firma vybudované velmi silné postavení a na trhu listových a parabolických pružin se řadí v Evropě spíše k menším výrobcům. HŽP je českou společností se 300 zaměstnanci a od května 2008 je vlastněna skupinou Moravia Steel, a.s. Více na použijte odpovědní formulář
 Zpět