Volné pracovní místo  Manažer zahraničních společností

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Mezi Vaše úkoly bude mimo jiné patřit řízení zahraničních dceřiných společností a poboček, rozvoj společností, hledání nových obchodních příležitostí, uvádění dalších titulů na zahraniční trhy a přímá zodpovědnost za ekonomické výsledky.

Požadujeme

VŠ, minimálně však SŠ vzdělání obchodního nebo ekonomického směru, vysoké pracovní nasazení, analytické schopnosti, obchodní a vyjednávací dovednosti, kreativní přístup a minimálně tříletou zkušenost s řízením pracovních týmů. Výbornou angličtinu a ochotu k častým služebním cestám považujeme za samozřejmé. Zkušenosti z oblasti vydavatelství nebo mediálního trhu jsou výhodou.
Očekáváme odpověď od ambiciózní a ctižádostivé osobnosti s výrazným „tahem na bránu“, schopnou vysokého pracovního nasazení a s jednoznačnou orientací na výsledek.

Nabízíme

Základní mzdu 35.000 – 45.000 Kč měsíčně, atraktivní podíly na hospodářském výsledku společnosti, příjemné pracovní prostředí, služební vůz vyšší třídy i k soukromým účelům, dlouhodobou perspektivu v prosperující společnosti.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Česká vydavatelská společnost vypisuje výběrové řízení na pozici

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět