Volné pracovní místo  Manažer/ka prodeje

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Aktivní vyhledávání zákazníků, pravidelné cesty tuzemsko a zahraničí, spolupráce s technickým úsekem při stanovení technické koncepce řešení požadavků zákazníka, spolupráce s ostatními odděleními při zpracování nabídek, příprava a zpracování smluv, komplexní řešení obchodních případů a sledování kontraktu v průběhu jeho realizace, prezentace společnosti v ČR i zahraničí.

Požadujeme

VŠ, případně SŠ vzdělání, technický obor výhodou, praxe v obchodu a zkušenosti s prodejem strojírenských zařízení, aktivní znalost AJ (slovem i písmem) a dalšího cizího jazyka, velmi dobrá znalost na práce na PC, řidičský průkaz skup. B – aktivní řidič, samostatnost, komunikativnost, prezentační dovednosti, svědomitost, zodpovědnost, ochota cestovat a učit se novým věcem.

Nabízíme

Zajímavou a kvalifikovanou práci, mobilní telefon a notebook, výhodné mzdové podmínky, týden dovolené navíc, příspěvek 700,- Kč na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, sociální zázemí.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je TS Plzeň a.s., strojírenská firma s mezinárodní působností, tradiční dodavatel vulkanizačních a hydraulických lisů, zařízení pro válcovny a dalších strojírenských výrobků, se sídlem v Plzni.

Místo práce: Plzeň

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, použijte volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 13. 11. 2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět