Volné pracovní místo  Mechanik – mechatronik, strojník

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2> <BR>- obsluha, ošetřování, diagnostikování závad a základní údržba výrobní formovací linky,<BR>- pravidelné střídání při práci na výrobní lince.<BR><BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- vyučen v oboru elektro, mechanik, mechatronik, příp. strojní zámečník,<BR>- zájem o práci na zařízení ovládaném počítačem, <BR>- uživatelskou orientaci v programování automatizovaných pracovišť,<BR>- schopnost řešit úkoly pomocí výpočetní techniky,<BR>- manuální zručnost, spolehlivost, <BR>- výhodou znalost AJ nebo NJ.<BR><BR><BR><h2>Nabízíme</h2> <BR>- zázemí zahraniční stabilní společnosti,<BR>- důležitou dělnickou pozici na hlavní pracovní poměr,<BR>- mzdové ohodnocení odpovídající náročnosti pozice,<BR>- příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené, možnost jazykového vzdělávání.<BR>- místo práce Brno,<BR>- nástup dle dohody.
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 3076
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět