Volné pracovní místo  Mechanik oprav naftových motorů renomované značky

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Opravy naftových motorů v dílně i u zákazníka. Nově dodávané motory jsou již kvůli emisním předpisům vybaveny elektronikou, katalyzátory i filtry pevných částic. Po zapracování probíhají další školení v Německu a Velké Británii.

Požadujeme

Vyučení ve strojírenském oboru, zájem o problematiku motorů, uživatelská znalost PC, řidičský průkaz skupiny B, alespoň základní znalost anglického jazyka. Vhodné i pro absolventy, praxe v oboru výhodou.

Nabízíme

Práce v malém kolektivu mladých lidí, progresivní růst mzdy po zapracování, pravidelné pololetní odměny, 5 týdnů dovolené, stravenky, výuka anglického jazyka na pracovišti. Místo práce: Praha 9 a v rámci služebních cest celá ČR. Práci na dobu neurčitou s 3měsíční výpovědní lhůtou.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost BEL, spol. s r. o. Distributor firmy Perkins pro ČR, specializují se na dodávky náhradních dílů pro motory Perkins, opravy motorů Perkins a poradenství. Dodávají i kompletní motory. Jsou malá společnost s 10 zaměstnanci, na českém trhu jsou od roku 1991.

Místo práce: Praha 9, celá ČR

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze volby "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 20.7. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět