Volné pracovní místo  Montér elektro

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Pracovník je zařazený ve středisku elektrodílna a náplní jeho práce je stavba strojů, respektive jejich oživování a následně i servis u zákazníků ve vzdálených teritoriích (Indie, Čína, Rusko). Výjezdy jsou dlouhodobější, maximálně tříměsíční, pak následuje několikatýdenní pobyt v ČR. V této době může zaměstnanec pobývat v místě svého bydliště a být tzv. na telefonu.

Požadujeme

Středoškolské, případně vysokoškolské vzdělání v oboru elektro zaměřeném na slaboproud, částečně i silnoproud.
Praxe v daném oboru minimálně 3 roky.
Výhodou je znalost a ovládání řídících systémů Heidenhain iTNC530 a Sinumeric SIN840D. Znalost anglického jazyka na úrovni B2.

Nabízíme

Mzda: 25000Kč hrubého, při vyplacení odměn za splnění firemních ukazatelů až 35000Kč. Mzda bude navýšena při dlouhodobější praxi v požadovaném oboru, při vysokoškolském vzdělání nebo při znalosti dalšího jazyku.
Dále nabízíme kvalitní zapracování přímo ve firmě TOS VARNSDORF a.s.
Uplatnění nabízíme 2 – 3 zájemcům.
Výkon práce bude v pracovní smlouvě stanoven ve Varnsdorfu. Odtud budou uskutečňovány služební cesty do výše zmíněných teritorií. Zaměstnanec do Varnsdorfu bude prakticky pouze dojíždět před služební cestou pro instrukce a po jejím návratu k provedení vyúčtování a podání zprávy o služební cestě. Jinak bude pobývat v místě svého bydliště.

Místo práce: Varnsdorf + služební cesty

Termín nástupu: 1.12.2011

Jiná sdělení

Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je TOS VARNSDORF a.s. – český strojírenský podnik zaměřený na výrobu obráběcích strojů se specializací na obor vodorovných frézovacích a vyvrtávacích strojů a horizontálních obráběcích center, více na použijte odpovědní formulář

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět