Volné pracovní místo  Obchodně-reprezentativní zástupce (Karlovarský a Jihočeský kraj)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Nové možnosti s novými produkty v portfoliu pro opět nově se tvořící region, vyhledávání nových obchodních příležitostí v daném regionu, navazování kontaktů se stávajícími zákazníky, sjednávání obchodních případů formou přímého prodeje.

Požadujeme

Středoškolské vzdělání, učební obor. Vlastní auto, telefon, živnostenský list, cizí jazyk není podmínkou, reprezentativní vystupování, chuť pracovat. Obchodní zkušenosti nejsou podmínkou!!!

Nabízíme

Silné zázemí mezinárodní firmy, administrativní podpora, fixní náhrada cestovních a telefonních nákladů, zaškolení efektivního prodejního systému, bezplatné vybavení vzorky, vysoce motivující odměna závislá na výsledku, jedinečná a neomezená možnost výběru svých potencionálních zákazníků, exkluzivita zastoupení v regionu. Výrobky, které osloví zákazníky všech oborů. Určitá možnost používání služebního vozu. Práce na živnostenský list. Mzda závislá na výsledku.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Mezinárodní firma INOVATION Czech spol. s r.o., s více než dvacetiletou tradicí na českém trhu, je zaměřená na prodej speciálních výrobků spotřebního charakteru do sféry výrobní, servisní a opravárensko-údržbářské.

Místo práce: Karlovarský kraj (Karlovy Vary, Cheb, Sokolov) a Jihočeský kraj (Prachatice, České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec)

Termín nástupu: ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět