Volné pracovní místo  Obchodně technický zástupce/ Area sales manager

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Vedení obchodních jednání, péče o stávající klienty a vyhledávání nových ve svěřeném regionu, odpovědnost za prodejní výsledky, technické poradenství ve spolupráci s technickou podporou, reporting, spolupráce s obchodním týmem.

Požadujeme

Minimálně středoškolské vzdělání technického směru – elektro, bydliště v regionu (Karlovarský/Plzeňský kraj), zkušenost s prodejem technických produktů výhodou, jazykové znalosti - AJ (výhodou), komunikační dovednosti, znalost práce s PC – standardní kancelářské aplikace, SAP R/3 výhodou, orientace v tržním prostředí, kreativita, schopnost samostatného rozhodování, prezentační dovednosti, organizační schopnosti, flexibilita, prozákaznický přístup, spolehlivost, řidičský průkaz sk. B – aktivní řidič.

Nabízíme

Zázemí stabilní firmy, forma spolupráce – hlavní pracovní poměr (homeoffice), firemní podporu, služební vůz k osobnímu použití, notebook, mobilní telefon, mzda složená z fixní částky a podílů na prodeji, flexibilní pracovní doba, jazykový kurz, 5 týdnů dovolené, stravenky.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Balluff CZ je dceřinou společností německé společnosti Balluff GmbH. Působíme na českém trhu více než 20 let a věnujeme se prodeji elektronických snímačů pro průmyslové použití a jejich příslušenství.

Místo práce: Karlovarský/Plzeňský kraj

Termín nástupu: dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět