Volné pracovní místo  Obchodně - technický zástupce - Kladensko

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>- aktivní vyhledávání nových zákazníků, péče o stávající zákazníky, rozvoj dlouhodobých vztahů<BR>- presentace společnosti, obchodní jednání, koordinace obchodního případu<BR>- zodpovědnost za plnění prodejního plánu ve svěřeném regionu<BR>- poskytování odborného poradenství<BR>- spolupráce s dodavateli a ostatními odděleními společnosti<BR>- reporting <BR><BR><h2>Požadujeme</h2> <BR>- min. SŠ vzdělání technického zaměření<BR>- praxe v přímém prodeji min.2 roky<BR>- zkušenosti s technickými řešeními / produkty<BR>- komunikativní znalost AJ<BR>- znalost PC – MS Office (Word, Excel, PowerPoint)<BR>- samostatnost, „tah na branku“, dynamická a pro-aktivní osobnost<BR>- příjemné a profesionální vystupování, orientace na zákazníka<BR>- dobrý mluvený projev, prezentační a organizační schopnosti<BR>- schopnost navazovat kvalitní a dlouhodobé vztahy<BR>- pečlivost a flexibilita<BR>- ŘP skupiny B <BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- Zázemí prosperující zahraniční společnosti<BR>- Zaměstnání v trvalém pracovním poměru <BR>- Firemní benefity (stravenky a jazykové kurzy)<BR>- Motivující finanční ohodnocení závislé na obchodních výsledcích <BR>- Po zapracování služební automobil, notebook, mobilní telefon<BR>- Nástup ihned nebo dle dohody<BR><BR><BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2852
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět