Volné pracovní místo  OBCHODNĚ TECHNICKÝ ZÁSTUPCE S AJ

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Starost o současné obchodní partnery, samostatné vyhledávání potenciálních uživatelů nástrojů, budování obchodních kontaktů, osobní komunikace se zákazníky, předvádění nástrojů v provozu, příprava a tvorba obchodních nabídek včetně technické stránky.

Požadujeme

Min. SŠ vzdělání. Nutnou znalost kovoobrábění pro technologickou podporu prodeje – návrh nástroje, znalost řezných podmínek, testování nástrojů na strojích zájemce. Komunikativní znalost AJ, obchodního ducha a prokazatelné zkušenosti v obrábění kovů, kultivované vystupování a loajalitu, samostatnost a organizační schopnosti, dobrou znalost práce na PC a obchodní korespondence, ŘP sk. B – aktivní řidič, trestní bezúhonnost, bydliště v centrální části Moravy, v Brně výhodou.

Nabízíme

Stabilní zázemí české obchodní společnosti s působností po celé ČR, možnost prodeje nejlepších vyvrtávacích nástrojů na světě, o které je na trhu zájem, zaškolení u výrobce nástrojů, zajímavou a inspirativní práci, která šikovného obchodníka nemůže nudit, provizní systém ohodnocení, kancelář v Brně, včetně možnosti pracovat v rámci tzv. „home office“, notebook, telefon, služební vozidlo.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zavedená a silná společnost s působností po celé ČR ( použijte odpovědní formulář se sídlem v Pardubicích hledá posilu obchodního týmu v oblasti prodeje přesných obráběcích nástrojů KAISER vyráběných ve Švýcarsku pro oblast MORAVY.

Místo práce: Brno

Termín nástupu: dle dohody

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a fotografií a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: j.novak(zavináč)kavon.cz a kavon.pha(zavináč)wo.cz. Do předmětu prosím uveďte OBCHODNÍK MORAVA.
Ozveme se pouze vybraným uchazečům, a to do 3 týdnů od zaslání CV.

V případě zájmu použíjte volbu "odpovědět".
 Zpět