Volné pracovní místo  Obchodně-technický zástupce společnosti

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Pozice je vhodná pro technicky založeného pracovníka, který dobře ovládá obchodní jednání. Práci musíme nejprve nabídnout, preferujeme přímý kontakt se zákazníkem. V případě jeho zájmu je třeba se zákazníkem vyspecifikovat rozsah, navrhnout dobré technické řešení. Součástí této práce je zpracování cenové nabídky a následně běžné obchodní agendy – objednávky, zadání dohodnutých prací do oddělení realizace. Po skončení a předání prací zpracování podkladu pro fakturaci, kontrola plateb, výjezdy za zakázkou po ČR.

Požadujeme

SŠ, VŠ stavební nebo jiné technické vzdělání, znalost a dobré „čtení“ stavební výkresové dokumentace, práce na PC v běžném rozsahu (Excel, Word, Outlook). Předpokladem je velmi dobrá komunikace se zákazníkem, zkušenost, praxe, loajalita, nutná časová flexibilita.

Nabízíme

Moderní pracovní prostředí, kancelář vždy max. pro dva pracovníky, tzn. dobré podmínky pro práci. Technickou podporu, potřebné pracovní prostředky pro vstup na stavby. Služební vozidlo s možností privátního využití. Odměňovací systém motivační – základ + výkonnostní odměna dle dosaženého obratu, s ohledem na kvalitu odvedené práce.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost HILT Rent s.r.o.. Společnost byla založena v roce 2000, podniká ve stavebnictví a specializuje se na provádění vrtacích a řezacích prací diamantovou technikou.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte možnost "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 9. 4. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět