Volné pracovní místo  Obchodní a projektový manažer

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Řízení vztahů se současnými zákazníky a rozvoj portfolia zákazníků aktivní akviziční činností směřujících k prodeji produktů a služeb společnosti a to zejména v oblasti prodeje moderních zařízení pro monitoring v oblasti životního prostředí. Součástí náplně práce je řízení dotačních a grantových projektů realizovaných společností.

Požadujeme

VŠ vzdělání v oblasti životního prostředí n. elektrotechniky (marketingové specializace výhodou), praxe 5 let, výborná znalost AJ (další cizí jazyk výhodou), řidičský průkaz sk.B, znalost práce na PC (minimálně produkty MS Windows 7 a Office 7), zkušenosti s manažerským systémem výhodou, zkušenost v samostatném obchodování nebo marketingové práci, zkušenosti s řízením pracovního kolektivu, reprezentativní vystupování a jednání, obchodní talent, systematičnost a samostatnost, důslednost, schopnost jednat s lidmi, spolehlivost.

Nabízíme

Hlavní pracovní poměr, dobré finanční ohodnocení s motivační složkou, zaměstnanecké benefity, práce s moderní technikou, zajímavou a zodpovědnou práci, práce v perspektivním oboru životního prostředí, kariérní růst.

Místo práce: Praha Ruzyně

Termín nástupu: Dle dohody

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je ENVItech Bohemia s.r.o. - nabídka měřicích přístrojů, meteorologických snímačů, modelovacích a expertních systémů.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět