Volné pracovní místo  Obchodní konzultant, obchodní reprezentant

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Samostatná činnost směřující k vyhledání nových potenciálních zákazníků, analýza jejich potřeb, návrh řešení směřující ke zlepšení současného stavu, uzavření kupní, leasingové nebo nájemní smlouvy na zařízení, koordinace dodání, instalace, rozběhu provozu,… udržování dalšího kontaktu a vztahu s klientem. Převzetí stávající klientely a udržování vztahu.

Požadujeme

Požadujeme hlavně vysokou aktivitu a samostatnost, chuť do práce a komunikativnost. Řidičský průkaz sk.B je nutnost, znalost AJ výhodou. Práce na PC uživatelsky je samozřejmost (běžné Office aplikace, CRM, atd.). Zkušenosti z obchodování jsou výhodou, základní znalosti z IT oboru také – zařízení se často implementují do sítí. Vzdělání – ukončené středoškolské, maturita výhodou. Je možno i absolvent. Působení především na území Jihomoravského kraje, v případě zajímavého obchodu po celém území ČR.

Nabízíme

Pracovní místo v dynamickém, mladém kolektivu. Podporu kolegů v předprodejním i poprodejním procesu, odborná školení, firemní angličtina, stravenky. Místo ve velkoplošné klimatizované kanceláři v Brně, k dispozici PC, internet, telefon, mobilní telefon, atd…, služební vozidlo Škoda Fabia Combi, klimatizace, ABS,…i pro soukromé účely – dle zákona. Nástupní plat 15.000 Kč, po zkušební době 12.000 Kč + podíl na vytvořeném zisku – horní hranice neomezená. Nepracujeme ve stresu, případné komplikace řešíme lidsky.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Firma je největším partnerem společnosti XEROX v ČR na nejvyšší možné úrovni – Premier Partner. Hlavní činností firmy je prodej a servis zařízení XEROX – tedy kopírky, tiskárny, multifunkční stroje…. Podle zaměření klientů dělíme i naše zařízení na kancelářská (běžné administrativní tiskové potřeby) a produkční (zařízení pro tiskárny, grafická studia, mailingové agentury,atd..). Obchodní konzultanti mají k dispozici kompletní sortiment a nejsou nijak omezování či usměrňování na určité zákazníky, regiony, obory… Mezi jednotlivými obchodními konzultanty jsou stanovena jasná pravidla, aby nedocházelo ke konfliktům ohledně potenciálních sporů o zákazníky. A nedochází k nim.

Místo práce: Brno, jižní Morava

Termín nástupu: Ihned
V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět