Volné pracovní místo  Obchodní manager Praha

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Aktivní vyhledávání nových klientů a obchodních příležitostí, udržování obchodních vztahů se stávajícími klienty, správa databáze klientů, příprava a vedení obchodních jednání – osobní schůzky, tvorba a příprava obchodních nabídek, smluv apod., příprava a kontrola podkladů pro výrobu a realizaci, kontrola zakázek v průběhu realizace, monitorování situace na trhu.

Požadujeme

SŠ/VŠ obchodního nebo technického směru (dřevozpracující nebo stavební obor výhodou), zkušenosti s realizacemi a projekty výhodou, výborné obchodní a komunikativní schopnosti, obchodního ducha, dynamickou a flexibilní osobnost, ochotu cestovat, uživatelskou znalost MS Office, aktivní řidič, ŘP sk. B.

Nabízíme

Týden dovolené navíc, zaměstnanecké benefity – příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění a další), služební automobil a mobilní telefon, podpora osobního rozvoje a vzdělávání, dobrý pracovní kolektiv, zajímavé a perspektivní zaměstnání, odpovídající platové ohodnocení, sportovní a společenské firemní akce.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, který hledá uchazeče na pozici obchodního managera. Jedná se o dřevozpracující firmu se sídlem v Třešti u Jihlavy a s pobočkou v Praze, která se zabývá výrobou a montáží dřevěných podlah, fasád, teras, schodů; prodej import a export exotických dřevin; realizace v tuzemsku i zahraničí.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: 1.9. 2008

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět