Volné pracovní místo  Obchodní manager Praha

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Aktivní vyhledávání nových klientů a obchodních příležitostí. Udržování obchodních vztahů se stávajícími klienty. Správa databáze klientů. Příprava a vedení obchodních jednání – osobní schůzky. Tvorba a příprava obchodních nabídek, smluv apod. Příprava a kontrola podkladů pro výrobu a realizaci. Kontrola zakázek v průběhu realizace. Monitorování situace na trhu.

Požadujeme

SŠ/VŠ obchodního nebo technického směru (dřevozpracující nebo stavební obor výhodou). Zkušenost s realizacemi a projekty výhodou. Výborné obchodní a komunikativní schopnosti. Obchodního ducha. Dynamickou flexibilní osobnost. Ochotu cestovat. Uživatelskou znalost MS Office. Aktivní řidič, ŘP sk. B. Znalost cizího jazyka (např. AJ, NJ, RJ) výhodou.

Nabízíme

HPP. Týden dovolené navíc. Zaměstnanecké benefity – příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění a další. Služební automobil a mobilní telefon. Podpora osobního rozvoje a vzdělávání. Dobrý pracovní kolektiv. Zajímavé a perspektivní zaměstnání. Odpovídající platové ohodnocení. Sportovní a společenské firemní akce.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je dřevozpracující firma se sídlem v Třešti u Jihlavy a s pobočkou v Praze. Společnost se zabývá výrobou a montáží dřevěných podlah, fasád, teras, schodů; prodejem, importem a exportem exotických dřevin; realizací prací v tuzemsku a v zahraničí.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět