Volné pracovní místo  Obchodní manažer ČR a SR

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Péče o stávající zákazníky, vyhledávání nových zákazníků, propagace sortimentu společnosti, zajišťování plánovaného obratu prostřednictvím prodeje nýtovacího nářadí, spojovacího materiálu a také zprostředkováním obchodu s JÚS. Spolupráce na firemní obchodní strategii, její rozvíjení a uplatnění vlastní iniciativy. Pravidelná účast na vyhodnocování plánu prodeje, informování o dalších krocích a aktualizaci plánu. Další vzdělávání se v oboru nýtování, porozumění problematice.

Požadujeme

Min. SŠ vzdělání, obchodní zkušenosti, příjemné, asertivní vystupování, ochota neustále cestovat, řidičský průkaz sk. B, technické povědomí, ochota učit se, kreativita, samostatnost.

Nabízíme

Zázemí stabilní a prosperující společnosti. Mzda: 18 000 – 25 000 Kč. Práce na HPP.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost Rivetec s.r.o. zabývající se vývojem, výrobou a prodejem profesionálního nýtovacího nářadí, jednoúčelových automatizovaných strojů a výrobních linek a také prodejem spojovacího materiálu.

Místo práce: Albrechtice nad Vltavou (od 4. čtvrtletí 2014 Písek)

Termín nástupu: Duben 2014

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte volbu "odpovědět".
 Zpět