Volné pracovní místo  Obchodní manažer na HPP

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Vyhledávání nových obchodních příležitostí. Péče a rozvoj svých stávajících klientů. Pomáhat svým klientům více vydělávat prostřednictvím internetu.

Požadujeme

Aktivní energický přístup, obchodní dovednosti, praxe na obdobné pozici, výborné prezentační a komunikační dovednosti, schopnost přesvědčit, znalost programů Microsoft Office, zkušenost s vyhledáváním na internetu.

Nabízíme

HPP, práci na zajímavých projektech s odpovídajícím platovým ohodnocením. Zajímavé procentuální odměny z prodeje. Pružnou pracovní dobu (nás zajímají jen výsledky). Neomezený přístup k výkonnému samostatnému PC s 10Mbit internetem. Příjemné pracovní prostředí v centru Prahy. Mladý kolektiv a přátelské prostředí, rychlé zapadnutí do týmu. Školení, neustálé sebezdokonalování, literaturu, firemní mobil atd. Práci na adekvátní úrovni Vašich znalostí – využijeme Váš potenciál. Možnost postupu na vyšší funkce, vedení týmu, sestavení vlastního týmu.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je SEO EXPERT s.r.o. – specializovaná společnost, která zastřešuje odborníky v nejžádanějších oblastech reklamy na internetu. Naším cílem je poskytovat vysoce kvalitní produkty a služby, které Vám zajistí obchodní efekt a naplní cíle, kterých si přejete dosáhnout pomocí internetu.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned – Dle dohody


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět