Volné pracovní místo  Obchodní manažer pro střední Čechy

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné

Popis pracovní nabídky

Obchodní manažer bude pečovat o stávající klientelu ve svěřeném regionu, kdy bude zejména vyhledávat nové potenciální zákazníky v segmentu firmy, státní instituce, školy, maloobchody a spolupracující regionální velkoobchody. Náplní práce bude plánování osobních schůzek, cestování a rozvoj obchodu ve svěřeném regionu. Příprava cenových nabídek pro nové a stávající zákazníky. Region Středočeský kraj (Praha, Slaný, Kladno, Kralupy, Mělník, …).

Požadujeme

Min SŠ vzdělání, min. 3 roky praxe na podobné pozici, znalosti práce na PC, zejména MS Office. Hledáme dynamickou a samostatnou osobnost. Základním požadavkem je solidní vystupování, výborný ústní a psaný projev a obchodní zkušenosti z oblasti obchodu.

Nabízíme

Možnost zajímavé a motivující práce na homeoffice, s vysokou mírou samostatnosti. Motivační program a další benefity budou představeny vybraným uchazečům osobně na základě zaslaných CV. Možnost práce na HPP i ŽL.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je INTERPAP Office, s.r.o., velkoobchod kancelářských a školních potřeb. Více informací p. Krausová použijte odpovědní formulář .

Místo práce: Středočeský kraj

Termín nástupu: ihned


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět