Volné pracovní místo  OBCHODNÍ ŘEDITEL TUZEMSKÉ DIVIZE

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Naformulování a realizace strategie prodeje v ČR a zodpovědnost za prodejní výsledky. Participace na řízení celé firmy jako člen management teamu. Zodpovědnost za revenue a marži. Řízení týmu obchodníků, motivace obchodního týmu. Vytváření obchodních příležitostí a získávání zakázek, vyhledávání nových distribučních kanálů. Starost o VIP zákazníky a budování dlouhodobých vztahů s nimi. Systematický průzkum trhu, sledování vývoje konkurenčních produktů.

Požadujeme

SŠ/VŠ vzdělání, nejlépe technického zaměření. Min. 5 let praxe na obchodní pozici s prokazatelnými výsledky. Zkušenost s vedením a motivací týmu. Dynamickou a obchodně schopnou osobnost s velmi dobrými prezentačními dovednostmi. Flexibilní, loajální osobnost se zodpovědným přístupem k práci. Řidičský průkaz skupiny B a ochotu cestovat.

Nabízíme

Zázemí stabilní české společnosti. Prestižní práci v dynamicky rostoucí společnosti s atraktivními produkty. Nadprůměrné finanční ohodnocení + příjemné zaměstnanecké benefity. Velmi dobré týmové vztahy. Manažerské rozvojové a vzdělávací programy.

Místo práce: Zlín

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je DENCOP LIGHTING spol. s r.o. - ryze česká společnost úspěšně působící na tuzemském i zahraničním trhu jako přední dodavatel materiálů pro reklamu již více než 20 let.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět