Volné pracovní místo  Obchodní referent - zástupce

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Aktivní vyhledávání nových zákazníků a obchodních příležitostí, komunikace, péče a rozvoj vztahu se stávajícími zákazníky, poskytování informací o nových službách a produktech společnosti.

Požadujeme

Požadujeme SŠ vzdělání (obchodní zaměření výhodou), předchozí zkušenost v obchodní činnosti s firemními zákazníky (min. 1 rok) a obchodní talent, schopnost vstřebat nové věci a rychle se učit, spolehlivost, cílevědomost, loajalita, dynamickou, asertivní a komunikativní osobnost, schopnost prosadit se, kreativita, samostatnost, flexibilita, pozitivní myšlení, znalost práce na PC, řidičský průkaz sk. B.

Nabízíme

Zajímavou a perspektivní práci v mladém kolektivu, motivující ohodnocení, zázemí stabilní společnosti (20 let na trhu), možnost profesního růstu, vlastní seberealizace, mobilní telefon a stravenky, nástup možný ihned.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Jsme jednou z největších společností specializujících se na reklamní a dárkové předměty. Rozrůstající se portfolio našich zákazníků a jejich stoupající nároky jsou neklamným znakem jejich spokojenosti se službami, které SPEED PRESS Plus poskytuje.
Abychom uspokojili veškeré požadavky a přání našich zákazníků, rozšiřujeme tým prodejního oddělení.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět