Volné pracovní místo  OBCHODNÍ REPREZENTANT PRO ČECHY - personální služby, IV-007

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

APROFES, s.r.o. již 27let pracuje pro lidi a s lidmi. Jsme recruiteři a headhunteři. Jde nám o to, abychom Vám pomohli najít takovou práci, kterou byste si užívali a fakt ji měli rádi. Jsme tým personalistů a pracovních psychologů. # Jsme Áčko

Popis pracovní nabídky

Jsme společnost zabývající se již 19 let personálním rozvojem. V našem týmu jsou personální psychologové, kteří se specializují na pracovní psychologii, poradenskou činnost v oblasti auditů, diagnostiky, AC/DC apod.

Naším posláním je ryze profesionální přístup, rychlé a kvalitní řešení potřeb našich zákazníků. Jsme odborníky na personalistiku a vybíráme, prověřujeme a doporučujeme svým klientům pracovníky na míru. Ověřujeme jejich produktivitu, motivaci, osobnost, vědomosti a reference. Našim cílem je vybrat zaměstnance, kterého bude konkurence závidět.

Svým portfoliem služeb a personálních nástrojů usilujeme o to, aby každý z našich klientů měl šanci být ještě úspěšnější a produktivnější díky svým novým zaměstnancům a personálním procesům.

Do naší kanceláře v Praze hledáme dynamického a komunikativního kolegu/kolegyni na pozici:

OBCHODNÍ REPREZENTANT - region Čechy

Náplň práce:

Vaší náplní práce bude prezentace personálních služeb, tj. recruitment, HH, personální a mzdové audity, semináře atd. Cílovou skupinou jsou všechny firmy, které mají zaměstnance. Součástí práce je i spoluúčast na různých projektech, spolupráce s ostatními kolegy - pracovními psychology, odborná poradenská činnost klientům.

Nástup: možný od října/listopadu 2015
Kancelář: Praha 9.

Nabízíme možnost spolupráce na HPP, či na ŽL.

V případě zájmu zašlete , prosím, svůj profesní životopis spolu s fotografií .

Požadujeme

Očekáváme kolegu - kolegyni, která má ráda pohyb v terénu, má proaktiví přístup k zákazníkům, dokáže si domluvit termíny a schůzky po telefonu a především kvalitně a odborně prezentovat naše služby klientům.
Uvítáme osobnost, které je blízká oblast rozvoje lidských zdrojů, má drive a svým osobním entuziasmem umí nadchnout ostatní členy týmu k novým projektům.

Požadavkem pro tuto pozici je: ideálně VŠ vzdělání, praxe v obchodní sféře v terénu, zkušenosti s akvizicemi, telefonováním, pozitivní přístup k životu, AJ na konverzační úrovni, loajalita.

Nabízíme

  • zajímavou a dynamickou práci v pohodovém a týmovém kolektivu
  • možnost seberealizace a uplatnění vlastních nápadů
  • možnost podílet se na různých projektech
  • odpovídající platové ohodnocení plus motivační složku

Jiná sdělení

Děkujeme za Váš zájem o tuto pozici. Pokud Vás v průběhu 14 dnů od přijetí Vašeho životopisu nebudeme kontaktovat, byla v prvním kole výběrového řízení dána přednost jinému uchazeči. Odpovědí na tento inzerát či zasláním Vašich osobních materiálů do společnosti APROFES, s.r.o. dáváte souhlas ke zpracování a uchování Vašich osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů.
 Zpět