Volné pracovní místo  Obchodní zástupce – elektro

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Hledáme kolegu/kolegyni na pozici Obchodního zástupce - elektro, do centrály naší společnosti ve Žďáře nad Sázavou. Ten pak bude pracovat jak v terénu, tak v kanceláři a jeho prioritou bude spolupráce se stávající klientelou a vyhledávání nových obchodních příležitostí. Proaktivním přístupem pomáhá ke zvyšování prodejů. Zpětnou vazbu od zákazníků přenáší do celého obchodního oddělení, s cílem zlepšovat servis a služby klíčovým zákazníkům.

Požadujeme

Ukončené SŠ vzdělání s maturitou (výhodou elektro silnoproud, není však podmínkou). Dále požadujeme zákaznicky orientovanou osobnost, samostatnost, zodpovědnost, flexibilitu, vlastní iniciativu a kreativitu při řešení úkolů. Výhodou je předchozí praxe na obdobné pozici. Důležité jsou rovněž organizační a zejména komunikační dovednosti. Nutná je i velmi dobrá uživatelská znalost MS Office (Word, Excel, Outlook, internet). Řidičský průkaz skupiny B, zkušenost s řízením osobního automobilu. Znalost anglického nebo německého jazyka na komunikativní úrovni výhodou.

Nabízíme

Zázemí menší, progresivní české firmy. Platové ohodnocení plně odpovídající výsledkům. Služební notebook, telefon a automobil. Moderní pracovní prostředí. Možnosti školení a profesního růstu.

Místo práce: celá Česká republika

Termín nástupu: Dle dohody

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je DELTA ETS - moderní velkoobchodní společnost s evropskou působností v oblasti prodeje elektroinstalačního a elektrotechnického materiálu.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět