Volné pracovní místo  OBCHODNÍ ZÁSTUPCE – region Morava

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Akvizice nových a péče o stávající zákazníky, odpovědnost za plnění úkolů a plánů ve svěřeném regionu, komunikace s velkoobchody, kontrola na řetězcích, práce na nezávislém trhu.

Požadujeme

SŠ, podmínkou je praxe min. 2 roky na pozici obchodního zástupce (znalost nezávislého trhu výhodou), znalost práce na PC, ŘP sk. B, znalost AJ výhodou, spolehlivost, odpovědnost, samostatnost, časovou flexibilitu. Požadujeme bydliště v Olomouci a okolí.

Nabízíme

Práci s atraktivními produkty v mladém, přátelském kolektivu, moderní komunikační prostředky, osobní automobil, ohodnocení odpovídající dosaženému výkonu, firemní benefity. Práce na HPP.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Společnost Espresso s.r.o. oficiálně zastupuje v České republice několik předních světových značek. Jedná se o společnost Lavazza, největšího italského producenta espresso kávy, značku Dilmah, jednoho z nejvýznamnějších světových výrobců čaje, firmu Faema, špičkového výrobce profesionálních kávovarů, dále je to luxusní horká čokoláda v italském stylu, Eraclea, stejně jako značková sladidla Sweet'n Low a Sugar in the Raw či firmu Monbana, francouzského dodavatele čokoládových výrobků.

Místo práce: Morava

Termín nástupu: ihned


V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
 Zpět