Volné pracovní místo  Obchodní zástupce (25.000,- až 30.000,-Kč)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Odpovědnost za udržování a rozšiřování stávajícího portfolia zákazníků. Zpracovávání cenových nabídek. Řízení projektů v obchodní oblasti.

Požadujeme

SŠ/VŠ (ekonomické zaměření výhodou) - praxe min. 2 roky v oboru. Základní znalost obchodního práva. Znalost AJ nebo NJ slovem i písmem. Uživatelskou znalost práce na PC a internetu. Příjemné a profesionální vystupování a komunikační dovednosti. Řidičské oprávnění skup. B - aktivní řidič. Soustředění se na výkon. Aktivní přístup ke svěřeným úkolům, zodpovědnost, pečlivost. Schopnost samostatné práce a řízení vlastního času, flexibilita. Schopnost být kreativní v myšlení. Silnou motivaci k dalšímu profesnímu rozvoji. Zkušenosti v plastikářském odvětví výhodou.

Nabízíme

Mzdu od 25000,-Kč do 30000,-Kč s možností růstu dle výkonu + motivační odměny. Možnost dalšího osobního vzrůstu a vzdělávání. Využití svého potenciálu v oblasti prodeje - kreativita... Podnikové benefity - příspěvek na stravování... Služební vozidlo, notebook, služební mobil.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Alfa Plastik a.s. , která je se svými 500 zaměstnanci jeden z největších českých výrobců vratných plastových obalů pro manipulaci s materiály, kdy již více než 40 let přináší inovace na trhu plastových vratných obalů a zároveň je významným evropským zpracovatelem plastů technologií vstřikování.

Místo práce: Tachov

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět