Volné pracovní místo  Obchodní zástupce na HPP (suché omítkové směsi)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Vaším úkolem bude nejen prodej suchých omítkových směsí, zateplovacích systémů, šlechtěných omítek a barev, ale i technická podpora, cílené aplikační konzultace a dohled nad zpracováním našich produktů.
Důraz je kladen na péči o zákazníka jako i o budování dalšího okruhu klientů. Vhodný kandidát by měl mít především obchodní dovednosti s dostatkem odborných znalostí v oboru stavebnictví.

Požadujeme

Úplné odborné nebo středoškolské vzdělání ideálně stavebního směru. Zkušenosti s prodejem stavebních materiálů a prodejem všeobecně, dostatečné odborné technické znalosti, samostatnost, orientace na výsledek, vlastní iniciativa, řidičský průkaz skup. B, trvalé bydliště Praha a východně od Prahy, nebo Brno a severně od Brna, nebo Plzeň a západně od Plzně (jedná se o 3 samostatné pozice).

Nabízíme

Zajímavé mzdové ohodnocení podle objektivních výsledků, práci na HPP v perspektivní firmě, zázemí a know-how významného mezinárodního koncernu, dodatkový týden dovolené, samostatnou práci ve svěřeném regionu.

Místo práce: Praha/Středočeský kraj/Jihomoravský kraj/Plzeňský kraj

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je HASIT Šumavské vápenice a omítkárny s.r.o. – významný výrobce suchých omítkových směsí, systémů a barev.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět