Volné pracovní místo  Obchodní zástupce pro Českou republiku

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

  • Získávání nových zákazníků v segmentu antikorozní ochrany, průmyslových laků a autolaků pro nákladní vozidla;
  • Analýza vybraných segmentů trhu a identifikace případných odběratelů;
  • Péče o zákazníky;
  • Akvizice zákazníků po telefonu;
  • Podpora aplikačních techniků při předvádění produktů u zákazníků.

Požadujeme

Rádi přivítáme nové spolupracovníky, kteří jsou v obchodě jako doma, rádi se setkávají s lidmi a kladou důraz na týmovou práci. Odborné znalosti jsou vítány, důležitější je však talent vzbudit zájem potenciálních zákazníků! Měli byste být flexibilní a mít vysokou míru motivace. Úkoly jsou pro Vás výzvou, kterou rádi přijímáte, pohlížíte na ni jako na možné obohacení svých zkušeností a u zákazníků ji chcete proměnit v úspěch.
V ideálním případě máte zkušenosti z oboru barev a laků, z aplikační techniky nebo z prodeje komplikovanějších produktů.

Nabízíme

  • Pro optimální výkon Vašich úkolů Vám nabízíme atraktivní platové ohodnocení, četné možnosti dalšího růstu v inovativní, dynamické a flexibilní rodinné firmě s velkým potenciálem na trhu.
  • Při nástupu patří k Vaší výbavě moderní komunikační prostředky jako notebook, mobilní telefon atd. včetně služebního vozidla.
  • Pracovní poměr na dobu neurčitou (42 hodin/týdně)
  • Podporovat Vás budou spolupracovníci z prodeje, laboratoře a aplikační techniky.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je novatic® - výrobce vysoce jakostních, inovativních a ekologických systémů laků pro oblasti Protective Coatings, Industrial Coatings, Construction Coatings, Automotive Coatings, Automotive Refinishes a Decorative Coatings, se kterými se v daných oblastech úspěšně etabloval na světových trzích. Skupina novatic® zahrnuje deset společností v Evropě a Asii. Kromě centrály a hlavního závodu v Drážďanech se vyrábí v Halle, Pune (Indie) a v Moskvě.

Od roku 2007 symbolizuje jméno novatic® vynikající kvalitu výrobků. Rozhodující pro jejich práci je přitom zkušenost a kompetence, kterou získávali od založení společnosti Dresdner Lackfabrik v roce 1990. Dnes stojí 241 vysoce kvalifikovaných spolupracovníků za hodnotami, které jejich zákazníci oceňují: kvalita, profesionální poradenství, flexibilita a know-how pro řešení na míru zákazníků.

Certifikace TÜV podle DIN EN ISO 9001 a DIN EN ISO 14001 včetně certifikátů mnoha známých velkých zákazníků a partnerů jsou dokladem jejich dobré práce.

Místo práce: Teplice

Termín nástupu: lede až březen 2018

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis.
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, použijte možnost "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 3. 12. 2017. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět