Volné pracovní místo  Obchodní zástupce pro gastronomickou klientelu

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Přímé navazování a udržování kontaktů se zákazníky z gastronomie, tj. restaurace, kavárny, hotely, atd. Organizace vlastních schůzek a prezentací. Pracovní samostatnost zaměřená na pracovní výsledky.

Požadujeme

SŠ/VŠ vzdělání, komunikativní, příjemné vystupování, zkušenost s přímým jednáním s klienty, přirozenost projevu. Spolehlivost, časová flexibilita, samostatnost a schopnost plánovat vlastní pracovní program a systém sledování rozpracovaných zakázek. Běžná znalost práce s PC, znalost grafických programů výhodou.

Nabízíme

Poskytujeme běžné funkční zázemí s plnou podporou při orientaci v novém komoditním prostředí, předávání znalostí, zaškolení i aktivní přístup a pomoc samozřejmostí. Nástupní plat přes inzerát nesdělujeme. Práce na zaměstnanecký poměr, možno i ŽL, příp. dohoda o pracovní činnosti.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je výrobce a dodavatel gastronomických hygienicky balených produktů s celorepublikovou distribucí.

Místo práce: kanceláře Staré Město u Uherského Hradiště a Praha

Termín nástupu: Dle dohody, možno od 1.4.2010

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!!! V případě, že tak neučiníte, nemusíte být zařazeni do výběrového řízení! Děkuji

V případě zájmu použíjte volbu "odpovědět".
 Zpět