Volné pracovní místo  Obchodní zástupce - region Praha a severně od Prahy

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Vaším úkolem bude nejen prodej suchých omítkových směsí, zateplovacích systémů, šlechtěných omítek a barev, ale i technická podpora a cílené aplikační konzultace a dohled nad zpracováním našich produktů. Důraz je kladen na péči o zákazníka stejně jako na budování širšího okruhu klientů.

Požadujeme

Zkušenosti s prodejem min. 3 roky ve stavebnictví nebo příbuzných oborech, dostatečné odborné technické znalosti, samostatnost, orientace na výsledek, vlastní iniciativa, ŘP sk. B, požadujeme trvalé bydliště - Praha a severně od Prahy (Kralupy n. V., Mělnicko a blízké okolí). Vhodný kandidát by měl mít především obchodní dovednosti s dostatkem odborných znalostí v oboru stavebnictví, aktivní, houževnatý s orientací na úspěch.

Nabízíme

Práci v perspektivní firmě na HPP, zázemí a know-how mezinárodní společnosti, dodatkový týden dovolené, samostatnou práci ve svěřeném regionu, odpovídající finanční ohodnocení.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost HASIT Šumavské vápenice a omítkárny s.r.o - výrobce kompletních podlahových, sanačních, omítkových a fasádních systémů, stavebních lepidel, barev a šlechtěných omítek atd.

Místo práce: Praha a severně od Prahy

Termín nástupu: dohodou, nejpozději leden 2014

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte volbu "odpovědět".
 Zpět