Volné pracovní místo  Obchodní zástupce s technickým zaměřením

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Vyhledávání nových obchodních příležitostí a zákazníků, aktivní prodej produktů, přímé jednání s potencionálními a stávajícími zákazníky, prezentace, tvorba nabídek.

Požadujeme

Vzdělání SŠ, popř. VŠ technického, chemicko-technologického nebo stavebního směru, znalosti z oblastí použití a zpracování plastů výhodou, znalost práce na PC, anglický jazyk výhodou, bydliště v lokalitě 30 km od Neratovic, řidičské oprávnění skup. „B“ + praxe, schopnost jednání se zákazníky, dobré komunikační schopnosti, analytické myšlení, samostatnost a flexibilita, iniciativní přístup k řešení úkolů, zodpovědnost, důslednost, spolehlivost, ochota a schopnost učit se novým věcem, odolnost vůči stresu.

Nabízíme

Nástupní mzda 18 – 22 tis. + bonusy z dosažených prodejů. Sl. PC + mobil. Sl. vozidlo k pracovním účelům. Další benefity závislé na pracovních výsledcích.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost zabývající se výrobou a prodejem plastových trubek, profilů a materiálů.

Místo práce: Neratovice

Termín nástupu: Ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!!! V případě, že tak neučiníte, nemusíte být zařazeni do výběrového řízení! Děkuji

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět