Volné pracovní místo  Obchodní zástupce stavebnin pro oblast JMK

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

JSTE AMBICIÓZNÍ A HOUŽEVNATÍ?
CHCETE BÝT ÚSPĚŠNÍ A MÍT DOBRÝ POCIT ZE SVÝCH VÝSLEDKŮ?
HLEDÁME TY NEJLEPŠÍ OBCHODNÍ ZÁSTUPCE PRO NAŠÍ PRODEJNU STAVEBNIN V BRNĚ.

Hledáme aktivního a doposud úspěšného člověka, který je zvyklý neustále a tvrdě pracovat na svých schopnostech. Neočekávejte "teplé místečko" bez zodpovědnosti. Naopak! Čeká Vás spousta práce při tvoření profesionálního obchodního oddělení. Pokud hledáte již zaběhlé rutiny a jste spíš sedavý typ, tohle nebude práce pro Vás.
U nás budete mít možnost osobního růstu a pracovat s profesionálním informačním systémem v přátelském kolektivu. Stanete se jedním z nejdůležitějších lidí v naší firmě.Víme,že dobré výsledky si zaslouží skvělou odměnu a té se u nás nevyhnete,když prokážete co ve Vás je.

Požadujeme

Obchodní ducha, komunikativnost, řidičský průkaz skupiny B.

Nabízíme

Velmi dobré platové ohodnocení, zaměstnanecké bonusy.

Jiná sdělení

Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost DaV. Vznikla v roce 1992 jako jedna z prvních českých soukromých firem zabývajících se personalistikou a náborem pracovníků. Situace na pracovním trhu se od založení firmy mnohokrát změnila a vyžadovala vždy pružnou a rychlou reakci. Jejich know-how jim vždy umožnilo flexibilně přizpůsobovat služby měnícím se požadavkům trhu i klienta. Proto mohou uspokojovat náročné požadavky velkých společností, stejně jako českých živnostníků.

Termín nástupu: Dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět