Volné pracovní místo  Obchodní zástupce významné obchodní firmy

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Systematická práce se zákazníky a péče o zákazníky. Prezentace zboží u zákazníků (klientela zajištěna marketingovým oddělením). Samostatné uzavírání obchodních smluv, práce s motivačními programy.

Požadujeme

Velmi dobré komunikační schopnosti, flexibilitu, řidičský průkaz, osobní automobil, zodpovědnost, zkušenost z obchodní činnosti výhodou.

Nabízíme

Zajímavou a nadprůměrně finančně ohodnocenou obchodní činnost. Samostatné organizování a plánování času, nezávislost. Možnost rychlého kariérního růstu pro ženy i muže. Trvalou firemní podporu a vzdělávání v zavedené obchodní společnosti, klientela zajištěna.

Jiná sdělení

Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost DaV. Vznikla v roce 1992 jako jedna z prvních českých soukromých firem zabývajících se personalistikou a náborem pracovníků. Situace na pracovním trhu se od založení firmy mnohokrát změnila a vyžadovala vždy pružnou a rychlou reakci. Naše know-how nám vždy umožnilo flexibilně přizpůsobovat služby měnícím se požadavkům trhu i klienta. Proto můžeme uspokojovat náročné požadavky velkých společností, stejně jako českých živnostníků.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět