Volné pracovní místo  Obchodník-prezentátor (brand building – budování značky)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Brand building – podpora prodeje pracovní a bezpečnostní obuvi, podpora značky, prezentace a proškolení personálu obchodních partnerů, podpora obchodních aktivit, prezentace novinek, spolupodílí se na obchodní strategii.

Požadujeme

Praxe prezentátora a obchodního zástupce min 5 let, výborné prezentační a komunikační dovednosti, organizační schopnosti, samostatnost, rozhodnost, kreativita, flexibilita, schopnost práce v týmu, PC – MS Office, PowerPoint, znalost a používání audiovizuálních médií, ochota cestovat – ČR, Evropa, ŘP sk. B, znalosti v oboru pracovní a bezpečnostní obuvi výhodou, aktivní angličtina výhodou.

Nabízíme

Firemní benefity: osobní automobil, notebook, tablet, mobilní telefon, stravenky, motivační ohodnocení: 25. – 40.000 Kč hrubá mzda – nástupní plat (fixní plat + provize).

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Společnost Z-STYLE CZ a.s. navazuje na zlínskou obuvnickou tradici a specializuje se na vývoj a distribuci pracovní a bezpečnostní obuvi vlastních značek BENNON a ADAMANT, které svou kvalitou a šíří sortimentu reflektují aktuální situaci na trhu pracovní a bezpečnostní obuvi v ČR. Nabídka společnosti zahrnuje i volnočasovou obuv vlastních značek.

Místo práce: Zlín

Termín nástupu: 1.10.2014/dohodou

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět