Volné pracovní místo  Obchodník senior na ŽL

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Náplní práce je aktivní vyhledávání zákazníků, z řad profesionálů ze stavebnictví – malých stavebních firem, montážních „paret“. Následná péče o zákazníky a provádění systému auditu prací těchto zákazníků. Kontrola a převzetí objednávek. Evidence zpracovávaných obchodních případů. Prezentace společnosti v dané oblasti.

Požadujeme

SŠ s maturitou nebo VŠ, hledáme všestranně rozvinutou, charizmatickou osobnost s několikaletou praxí v obchodní činnosti. Zkušenost z realitního trhu nebo stavebnictví výhodou. Požadujeme flexibilitu, diskrétnost, loajálnost, pečlivost a zodpovědnost.

Nabízíme

Nabízíme práci pro etablovanou dynamickou společnost, která pracuje v rostoucím a perspektivním sektoru stavby dřevostaveb.
Spolupráce na základě OSVČ a dohody o obchodní spolupráci, obchodním zastoupení pro danou oblast. Zajímavý provizní systém. První obchodní zástupci budou mít současně příležitost k budování obchodní sítě, kde budou oceněni nejenom svým výkonem, ale i z výkonu svých kolegů.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je Ecomodula s.r.o. - česko-francouzská společnost, výrobce prefabrikovaných certifikovaných dřevostaveb s 15 letou tradicí, hledá obchodního zástupce pro unikátní stavební systém dřevostaveb.

Místo práce: Jihočeský a Středočeský kraj

Termín nástupu: ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět