Volné pracovní místo  Obsluha čerpací stanice pohonných hmot - pokladní

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Brigády
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Obsluha zákazníků v rámci prodejny, nabídka aktuálních akcií společnosti SHELL, obsluha ve fastfoodu.

Požadujeme

Požadujeme příjemné a vstřícné vystupování, dobré komunikační schopnosti, ochotu pomoci zákazníkovi, ochotu se učit nové věci a dodržovat pravidla stanovené pro jednotlivé postupy v práci. Teamový duch je vítán a úsměv na tváři je podmínkou. Min. vzdělání: vyučen.

Nabízíme

Nabízíme základní mzdu a k tomu odměny, které závisí na aktivitě zaměstnance, případně i odměna v rámci celosvětové soutěže zaměstnanců od společnosti SHELL. V rámci pozice je zajištěno pravidelné vzdělávání v oblasti bezpečnosti, práce s lidmi a postupů nevyhnutných pro zařazení zájemce o práci. Společnost je stabilní a pravidelnost a včasnost výplaty je samozřejmostí. Možnost kariérního růstu. Místo práce: Čerpací stanice SHELL na dálnici D1, 185 km ve směru na Prahu, obec Popůvky. Typ pracovní smlouvy: HPP i DPP.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je stabilní společnost MIDAHO, s.r.o., prodávající vysoce kvalitní pohonné hmoty a zboží. Team je příjemný a zájemce je ohodnocen i dle své aktivity.

Místo práce: Popůvky

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze volby "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 8.7. 2016 Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět