Volné pracovní místo  Odborný manažer prodeje - intralogistika

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Technická a obchodní podpora v oblasti intralogistiky. Tvorba návrhů řešení, tvorba prezentací, výkresová dokumentace, kalkulace a tvorba nabídek. Příprava a realizace školení. Management projektů .

Požadujeme

VŠ / SŠ technického směru. Praxe nejlépe v oblasti technického poradenství nebo v obchodní činnosti. Komunikativní znalost AJ podmínkou, NJ výhodou. Prezentační schopnosti a dovednosti, příjemné vystupování a komunikace. Hlubší uživatelská znalost práce s IT ( uživatelská znalost práce v prostředí AutoCAD/ArchiCAD, pokročilý uživatel MS Excel, MS Word, MS PowerPoint. Organizační schopnosti, ochota cestovat, kreativita, časová flexibilita, loajalita, vysoké pracovní nasazení.

Nabízíme

Zajímavou a perspektivní práci ve stabilní společnosti. Motivační mzdové ohodnocení . Nástupní plat dle dosavadní praxe a zkušeností. Možnost odborného růstu. Služební vůz, mobilní telefon, stravenky nebo cestovní diety, dodatková dovolená, příspěvek na penzijní pojištění,úrazové pojištění a další firemní benefity.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je přední dodavatel manipulační techniky a poskytovatel komplexních intralogistických řešení. Prodej nových strojů, použité techniky, pronájmy, komplexní servisní služby, intralogistická řešení na míru.

Místo práce: Brno, Olomouc, Svitavy, Třebíč

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět