Volné pracovní místo  ODBORNÝ PRACOVNÍK FINANČNÍHO A ADMINISTRATIVNÍHO CENTRA

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Základní, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>Odborný pracovník finančního a administrativního centra pro střední Evropu<BR>Zpracování závazků včetně provádění plateb<BR><BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>VŠ ekonomického či finančního zaměření<BR>Aktivní znalost anglického a polského jazyka nebo anglického a francouzského jazyka podmínkou<BR>Dobrá znalost práce na PC – MS Office, SAP (finanční modul)<BR>Orientace na cíl, pečlivost, zodpovědnost<BR>ŘP sk. B<BR><BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>Zajímavá práce v mezinárodním prostředí<BR>Motivující finanční ohodnocení, 13. a 14. plat<BR>Týden dovolené navíc, sick days, nadstandardní lékařská péče včetně lázeňských a ozdravných pobytů <BR>Možnost vzdělávání a dalšího profesního rozvoje<BR>Firemní benefity<BR><BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 3330
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem pomocí volby "odpovědět". <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět