Volné pracovní místo  Osobní cestovní poradce

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Výsledkem vaší práce bude kompletní zajištění zahraničních cest na míru pro individuální cestovatele a firmy i jednotlivých cestovních služeb, prodej provizních zájezdů tzn. samostatné vedení obchodního případu se zákazníky od zpracování nabídky přes realizaci a odbavení po vyúčtování.

Požadujeme

SŠ s maturitou. Znalost ČR/letecké dopravy, angličtinu na úrovni B1/B2. Výhodou je zkušenost s rezervačními systémy, základy účetnictví. Orientaci na klienta, samostatnost, spolehlivost, pečlivost, kombinatoriku, kreativitu, komunikativnost, odolnost vůči stresu.

Nabízíme

Stabilní zaměstnání v mladém kolektivu. K základnímu platu vysoká procenta z vlastních zisků bez horní hranice, výborné výsledky a pracovní nasazení umíme ocenit. Po 3 letech příspěvek na penzijní/životní pojištění. HPP na dobu neurčitou.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost Natour s.r.o.
Na trhu je již 26 let, sezónu má pořád a už dávno se rozhodli být atypickou CK s celosvětovou působností. Každý zájezd je originál, specializuje se na cestovní balíčky jako IATA agentura k letenkám (eurovíkendy, exotika, služební cesty). Pomáhá klientům se zorientovat v džungli leteckých spojení, hotelů, pozemních služeb a ušetřit čas tím, že jim šije cesty do detailu. Oceňují u nich osobní přístup, profesionální servis a optimalizaci cestovních nákladů.

Místo práce: Brno

Termín nástupu: ihned

Šance pro schopné! Chcete se podílet na pravé cestovatelské kuchyni vyššího levelu?
Dokážete pracovat na více věcech najednou, máte ráda systém a řád?
Baví Vás komunikace s klienty a ráda pro ně nacházíte rozmanitá řešení?

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze volby "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 18.9. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět