Volné pracovní místo  PL4107: Specialista do odd. kvality (SQG)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Jsme personální agentura. Zaměřujeme se na zprostředkování práce na hlavní pracovní poměr. Naše agentura působí zejména v regionech Královehradecký a Pardubický kraj a Vysočina. Nabídky práce se však objevují i z dalších regionů.

Popis pracovní nabídky

Na této pozici budete zodpovědný (á) za provádění Procesních a Produktových auditů dle VDA6.3 standardu včetně kontroly implementace nápravných opatření souvisejících s nálezy v průběhu auditů,
monitoring a rozvoj dodavatelské kvality ve spolupráci s oddělením SQA, dále budete spoluprácovat s oddělením SQA a Nákupu při hodnocení dodavatelů a aktivně řídit dodavatele nedosahující požadovaných výsledků při jejich hodnocení.
Budete spolupracovat s oddělením Nákupu při realizaci nových projektů (zejména ověřování kapacit dodavatelů), spoluprácovat s oddělením Vývoje a SQA při zavádění nových součástek (zejm. kvality součástky).
Budete prezentovat aktivity SQG zákazníkům při zákaznických auditech.

Požadujeme

Budete potřebovat SŠ/VŠ vzdělání nejlépe technického směru (elektro, strojírenství), ale odpovídající praxe vzdělání nahradí, dále komunikativní znalost AJ (využijete ji při komunikaci s dodavateli, zákazníky i vedením firmy); praxi v oblasti kvality v automobilovém průmyslu, znalost VDA auditů - to je nezbytnou podmínkou; tato práce vyžaduje i návštěvy dodavatelů a zákazníků - důležitá je tedy i ochota cestovat (1 týden/měsíc); kvalita vyžaduje analytické a logické myšlení, dobré komunikační schopnosti a vysoké pracovní nasazení; bez ŘP B se neobejdete

Nabízíme

Za to Vás očekává ohodnocení do výůše 55.000, řada firemních benefitů a příspěvků, příjemné pracovní prostředí a vstřícný kolektiv, nástup možný ihned!
 Zpět