Volné pracovní místo  PA4074: Auditor systémů a procesů

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

Jsme personální agentura. Zaměřujeme se na zprostředkování práce na hlavní pracovní poměr. Naše agentura působí zejména v regionech Královehradecký a Pardubický kraj a Vysočina. Nabídky práce se však objevují i z dalších regionů.

Popis pracovní nabídky

Auditor systémů a procesů QMS plánuje a provádí interní a externí audity. Koordinuje tvorbu a zpracování plánů nápravných a preventivních opatření pro řešení (odstranění) neshod zjištěných při auditu a sleduje jejich realizaci. Identifikuje shody a slabá místa / neshody v procesech a na produktech, hodnotí efektivnost procesu při plnění požadavků na jakost produkovaných výrobků a dosahování cílů stanovených vedením, dosažení plánovaného výkonu v požadované kvalitě. Sleduje trendy vývoje kvalitativní způsobilosti produktu a procesů u zákazníků a monitoruje účinnost přijatých nápravných opatření k odstraňování těchto neshod.

Požadujeme

M/Ž, SŠ vzdělání, technického směru výhodou, pokročilá znalost AJ nebo NJ, praxe v oboru min. 3 roky, uživatelská znalost PC - MS Office, znalost systému SAP výhodou, schopnost práce v týmu a systémové myšlení , řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič

Nabízíme

Možnost odborného rozvoje a získání profesních zkušeností, pružnou pracovní dobu, pracovní poměr na dobu neurčitou, zajímavé finanční ohodnocení závislé na zkušenostech, širokou škálu zaměstnaneckých benefitů (pololetní odměny, bonusy, týden dovolené navíc, dotované stravování...)
 Zpět