Volné pracovní místo  PHP vývojář, který ví, že i PHP může být sexy!

Lokalita Brno a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské
Hrubá mzda 50 000–90 000 Kč / měsíc
Odpovědět na nabídku

Popis pracovní nabídky

Dobře víme, že i PHP může být sexy a dá se v něm pracovat s moderními technologiemi.
Naše stávající projekty jsou postaveny na Symphony (spolu s Docrtine) a právě teď rozjíždíme jeden zbrusu nový, který od začátku pojede v PHP 8.
A tak mezi sebe hledáme vývojáře, kterého PHPko (i přes všechny chyby) baví a který hledá práci, kde bude déle než jen pár měsíců.


Náplň práce:
  • Tak samozřejmě bude Vaší náplní práce webový vývoj v PHP - a světe div se - hlavně v Symphony.
  • Pokud ale dáváte přednost jiným frameworkům nebo je vaše srdcovka Pure PHP - určitě najdeme takovou práci, která Vás bude bavit.
  • Aktuálně totiž hledáme nové kolegy do jednoho ze 3. týmů:
  • - Petr a Tom se starají o SRE - tedy o to, aby naše webová platforma běžela, i když všechno ostatní vypadne. Na denní bázi tedy kromě PHP a ElasticSearch pracují např. s Dockerem.
  • - David spolu se svým týmem vyvíjí náš core-prodact - webový redakční systém, ten je postavený právě na PurePHP.
  • - No a většina z nás ostatních pracuje na komunitním portálu (který jsme schopný klientovi i ušít na míru) v PHP 7, Symphony a v knihovně Docrtine.
  • A konečně všichni dohromady se účastníme stand-upů (kolem kulečníku - protože se nám líbil víc, než normální stůl), hrajeme fotbálek a naprostá většina z nás (hlavně šéfové) jsou blázni do motorek.

Požadujeme

  • Nejdůležitější pro nás je, abyste zapadli, prostě si sedli s ostatními.
  • Kromě toho by bylo fajn, abyste to PHP uměli - měli za sebou pár projektů a nějakou komerční praxi.
  • Čím dál důležitější je pro nás chuť v se právě PHP věnovat i v budoucnu. Samozřejmě vám maximálně pomůžeme v dalším rozvoji a v budoucnu budeme rádi např. za přesah do vývoje fron-endu, ale PHP by mělo být to, čemu se budete věnovat nejvíce.
  • Kromě toho snad už jen chuť potkat se s námi na pohovoru. Ať už osobním nebo online.

Nabízíme

  • Jsme super parta, rozumíme si spolu a právě to je hlavní "benefit", který máme proti komukoliv jinému.
  • Kromě pondělí si nehrajeme na pracovní dobu. Je nám jedno kdy nebo odkud budete pracovat a pokud z nějakého důvodu preferujete IČO místo HPP, rádi Vám vyjdeme vstříc.
  • Za poslední rok jsme se naučili dělat i z domova a nebráníme se tomu ani dál, takže pokud o to stojíte, můžete na home-office strávit většinu času.
  • Máme 25 dní dovolené, 5 sick-days a navíc dalších 5 dní každý rok, které strávíme na vodě, na kurzu focení nebo na střelnici.
  • Multisportky, (poměrně velké) slevy na cyklistické a moto potřeby a další bonusy - třeba celkem 40.000 za doporučení nového zaměstnance.

Práce z domova

Nabízíme možnost pracovat jen z domova, převážně pracovat z domova nebo částečně pracovat z domova.

Jiná sdělení

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta.

Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku.

Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám.

Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

Máte zájem o nabídku PHP vývojář, který ví, že i PHP může být sexy!?

Vaše odpověď přijde správné osobě:
Pavel Fiala z Jobs Contact Personal, s.r.o.

Aktivní inzerát, stále vás hledají.

Nebo potřebujete odpovědět z počítače? Nechte si poslat tuto nabídku na váš e-mail

Nechte si poslat na váš e-mail nabídku PHP vývojář, který ví, že i PHP může být sexy!

Provozovatel Easy-prace.cz, RB recruitment s.r.o., vám zašle na Váš e-mail odkaz na danou nabídku.
 Zpět