Volné pracovní místo  PL3975: Comodity Engineer (v odd. kvality)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Jsme personální agentura. Zaměřujeme se na zprostředkování práce na hlavní pracovní poměr. Naše agentura působí zejména v regionech Královehradecký a Pardubický kraj a Vysočina. Nabídky práce se však objevují i z dalších regionů.

Popis pracovní nabídky

Vaším úkolem bude komunikovat se zákazníkem a dodavatelem ohledně kvality dodávaného výrobku (jedná se o produkty IT),¨budete řešit chybové stavy a problémy ve výrobě související s kvalitou komodit. Také budete kontrolovat poškozený materiál a výrobky; budete hledat příčiny chyb (jestli jsou u dodavatele, přepravce nebo ve výrobě).
Zajistíte obnovu procesu.
Budete tvořit a upravovat pracovní postupy tak, aby se zlepšila a napravila kvalita procesu. Excel využijete při tvorbě statistik.

Požadujeme

Máte technické vzdělání, myšlení a zálibu v IT?
Angličtina Vám nedělá problém a chcete ji v práci používat?
Jste analytický typ a rádi jdete až k jádru problému? Dokážete najít efektivní řešení? Umíte dobře pracovat s Excelem?
Pak by se Vám mohla líbit tato práce a nemusíte mít ani praxi v oboru - všechno potřebné se naučíte.

Nabízíme

Čeká Vás zajímavé ohodnocení, které může dosáhnout po zapracování až 35 tisíc. Když budete mít praxi v oboru, tyto peníze získáte už při nástupu.
Budete součástí mladého kolektivu a budete se podílet na rozjezdu nových projektů.
Čeká Vás řada nových výzev a firma si Vás na tuto práci připraví a proškolí. K tomu Vám nadělí řadu firemních benefitů, na které má nárok každý zaměstnanec společnosti. Chcete víc informací? Pak neváhejte a kontaktujte nás. Životopis v angličtině budeme pro další jednání určitě potřebovat.
 Zpět