Volné pracovní místo  PL4092: Technik pro testování - více pracovních pozic

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Jsme personální agentura. Zaměřujeme se na zprostředkování práce na hlavní pracovní poměr. Naše agentura působí zejména v regionech Královehradecký a Pardubický kraj a Vysočina. Nabídky práce se však objevují i z dalších regionů.

Popis pracovní nabídky

Čeká Vás diagnostika a opravy závad (mechanické, softwarové, hardwarové) na testovacím vybavení.
Spolupráce na zavádění nových procedur do výroby, výroba nových testovacích fixtur.
Provádění údržby na testovacím vybavení.
Spolupráce na přípravě výrobní dokumentace a školení operátorů.
Příprava podkladů pro objednávky náhradních dílů, správa příručního skladu, opravy defektních dílů, údržba pájecích stanic.
Spolupráce při přípravě ročních invetur

Požadujeme

Máte technické vzdělaní se zaměřením elektro-slaboproud a odbornou způsobilost dle vyhlášky 50/1978 § 5 nebo ještě lépe 6?
Pak je tu pro Vás velmi zajímavá pracovní příležitost a Vy čtěte dál:
Ještě budete potřebovat základní znalost AJ, a uživatelsky PC. Jestli Vás zajímají a baví aktuální trendy v oblasti IT - ideálně mobilní operační systémy (IOS nebo Android) pak máte práci téměř jistou. Ale neobejdete se bez manuální zručnosti a flexibility. Klient má totiž velké množství zakázek, a proto se zde pracuje ve vícesměnném provozu - pravidelné jsou dvě směny, občas se přidá i třetí. Ochota pracovat ve vícesměnném provozu je tedy podmínkou.

Nabízíme

Získáte velmi zajímavou práci na HPP v silné zahraniční společnosti. Budete mít další možnost profesního růstu, odpovídající plat. Každý zaměstnance obdrží škálu firemních benefitů. Do práce můžete nastoupit ihned!
 Zpět