Volné pracovní místo  PL4133: Referent pro zpracování nabídek (sortiment pro vodohospodářské stavby)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské
Hrubá mzda 23 000–26 000 Kč / měsíc

O firmě

Jsme personální agentura. Zaměřujeme se na zprostředkování práce na hlavní pracovní poměr. Naše agentura působí zejména v regionech Královehradecký a Pardubický kraj a Vysočina. Nabídky práce se však objevují i z dalších regionů.

Popis pracovní nabídky

Vaším úkolem bude zpracovávat nabídky na základě poptávek od zákazníků. Jedná se o vodohospodářský sortiment a poptávek je mnoho. U této práce je zapotřebí rychle reagovat, takže nudit se určitě nebudete. Se zákazníky budete komunikovat a budete jim podávat další potřebné informace ohledně nabízeného zboží.

Požadujeme

Pro tuto pozici budete potřebovat SŠ/VŠ vzdělání stavebního směru (zaměření na vodohospodářské stavby považujeme za téměř ideální), logické myšlení, velmi dobrou znalost práce na PC (MS Excel), preciznost, ochotu učit se velkému množství nových informací a pracovat z 90% u počítače, zbytek je komunikace se zákazníky. Nemusíte mít praxi v oboru, ta je vítána, ale není podmínkou. Všechno ostatní Vás ve firmě naučí.

Nabízíme

Očekávejte velmi pěkné pracovní prostředí menší firmy rodinného charakteru, plat závislý na Vašich zkušenostech, ale měl by se pohybovat okolo 25 tisíc btto měsíčně. Firma nabízí řadu benefitů po určité odpracované době. Nástup je možný ihned.
 Zpět